Kulturbloggen - om å være kvinne og kunstner

«Mine beste perioder handler ikke om salg, men om tid til å jobbe». Når tre kvinnelige kunstnere diskuterer arbeidsvilkår, synlighet og økonomi, er konklusjonen at tida til å få være utøvende er det mest dyrebare. Møt billedkunstnerne Annette Hveem Narum (44) og Hilde Grønstad Sunde (49) og skulptør Beate Juell (52) fra Toten.

Kulturnett Oppland starter en ny serie med kulturblogg-tekster. Først ut er blogger Inger Christine Årstad som har intervjuet billedkunstnerne Annette Hveem Narum (44) og Hilde Grønstad Sunde (49) og skulptør Beate Juell (52) fra Toten. I dagens blogginnlegg kommer det et intervju med alle tre kunstnerne og en samtale med skulptør Beater Juell. I de påfølgende ukene kommer intervjuer med billedkunstnerne Annette Hveem Narum og Hilde Grønstad Sunde.

Vi vil gjerne ha tips om saker som kan være relevante, eller personer som ønsker å bidra til kulturdebatten. Ta kontakt med redaktør Tone Kolaas på tone.kolaas@oppland.org, send en sms på mobil 91315929 eller tips oss viavår FBside Kulturnett Oppland.

Blogginnleggene finner du her:

Tiden vår må brukes til å skape kunst.

Beate Juell - skulptur