Om Kulturnett

Lurer du på hva som skjer i Oppland. Hva som skjer i din kommune, eller på stedet du vil besøke? Hva du kan delta på og besøke av kulturarrangementer, idrettsarrangementer, møter, kulturinstitusjoner, aktiviteter i lag og foreninger, festivaler, museer, kulturminner, reiseliv etc. i Oppland?

Kulturnett Oppland sin arrangementskalender har gjort det enklere for deg å få oversikt over hva som skjer i hele Oppland. Kalenderen er et samarbeid mellom Oppland fylkeskommune, kommuner i Oppland, kulturinstitusjoner, media og reiselivsdestinasjonene. Kalenderen tilbyr også gratis registrering og markedsføring av ditt arrangement. Det eneste du må gjøre er å registrere det i skjemaet du finnet på https://kulturnett.oppland.org.

Ønsker du en enkel tilgang til kalenderen fra mobilen din? Søk opp nettsiden https://kulturnett.oppland.org via den søkemotoren du bruker på mobilen (safari, chrome, explorer, etc.) og bruk funksjonen “Legg til på Hjem-skjerm”. Da får du opp et bilde av logoen (som en app) og du kan enkelt finne hva som skjer i kommunen din, eller andre steder i fylket. Vet du om et arrangement som mangler - kan du også selv legge det inn.

Kulturnett Oppland har også info om aktuelle saker fra kulturlivet i Oppland; prosjekter, kunstnere, arrangementer og lignende. Nettstedet en del av Oppland fylkeskommunens tilbud til fylkets kulturliv, innbyggere, bedrifter, organisasjoner, arrangører og besøkende.